Stories

Een overzicht van ons werk.Snackbar onderzoek

We onderzochten de populairste snackbars van Nederland op basis van Google reviews. Het onderzoek werd gepubliceerd in landelijke media, radio, TV en online. Het doel van naamsbekendheid via earned media is ruimschoots bereikt!

 

 

Junior paparazzi

Voor de lancering van fotobewerkingssoftware bedachten we een campagne waarin jonge ‘persfotografen’ op een première foto’s maakten van celebrities en deze zelf mochten nabewerken. Het werd een groot succes voor de deelnemers en de klant met breed uitgemeten coverage in de media.

Interview en content

Voor een klant ontwikkelden we content op basis van interviews met bekende sporters. Daarbij maakten we artikelen op basis van data-analyse.


De voetbalcoach

We ontwikkelden voor een klant een pr-campagne rondom voetbal. We onderzochten hoe lang een voetbalcoach gemiddeld aanblijft bij een club in de eredivisie. De resultaten deelden we met de media en dat resulteerde in publicaties in landelijke en regionale media.

 

Social media strategie

Voor Hikers House ontwikkelden we een strategie voor Instagram en eigen blog. Vanuit merkwaarde stelden we tactieken vast om verbinding te maken met outdoor liefhebbers en het bereik te vergoten. 

E-commerce PR

In ieder e-commercebedrijf schuilt een insirerend verhaal. Als voormalig e-commerce ondernemer realiseerde Nobudget oprichter Jan tientallen publicaties, radio-interviews en TV-optredens over het ondernemersverhaal, het idee achter het bedrijf en de bijzondere producten. 

Earned media

Een krachtig middel om te werken aan groei. Wij realiseerden earned media resultaat voor vele klanten waaronder sportmedia, entertainment en food. Dat doen we met pr-campagnes, via social media en partnerships met media en influencers.

Podcast

Voor een klant die actief is in online entertainment ontwikkelden we een podcastformule voor een doorlopende serie interviews met een bekende voetbalanalist.

Wat mogen we voor je doen

een paar suggesties

Laten we iets moois creëren

We zijn er klaar voor.

We helpen je vooruit

360 graden. Een idee, een campagne, een event, groei, het is een cirkel die rond moet zijn. Bouwen rond een thema is de methode die we je aan kunnen bevelen. Vanuit zo’n thema ga je invullen waarbij alles wat je doet volgt uit dat thema. Duidelijk en effectief.