De beste snackbars van Nederland

Ons onderzoek naar de beste snackbars van Nederland heeft nogal wat teweeg gebracht. Radio, TV, regionale en lokale media sprongen direct op dit interessante onderzoek naar het Nederlandse en Belgische cultuurverschijnsel. ‘Is het patat of is het friet?’ werd weer actueel op social media en lokale cafetaria werden in het zonnetje gezet. Vlaams Friethuis De Meeuw in Katwijk kreeg als winnaar van Zuid-Holland een reportage op Omroep West.

De campagne was ons eigen initiatief. We wilden deze sympathieke bedrijfstak graag steunen met extra media-aandacht om zo wat meer klanten te bewegen hun lokale snackbar te bezoeken, in deze tijden van dure energie. Heeft het gewerkt? We kregen de eigenaar van de winnende snackbar in Zuid-Holland niet aan de lijn. Te druk, vertelde hij later.

Met een miljoenenpubliek als bereik via media als TV-Oost, RTV-West, Radio 538 en Hart van Nederland, naast het succes op social media, mag je spreken van een geslaagde campagne. Wil je ook zo’n idee en zo’n campagne? Bel ons gerust!