Digitale marketing

Onze skills om je digitaal te ondersteunen

Digital first is onze insteek. Vaak heb je digitale support nodig bij het uitvoeren van campagnes, het publiceren van je nieuws en het linken naar je webstite. Nobudget als digital agency helpt je graag bij het ontwikkelen van content en het bouwen van een netwerk om die content te plaatsen. Soms is free publicity geen optie, dan zijn er andere manieren om aan publiciteit te werken. Het bouwen aan waarde voor je website kun je uitbesteden aan SEO-bureau’s maar zij hebben niet de kennis om met journalistieke content te bouwen aan backlinks en waarde door verwijzingen. Daarvoor neem je contact op met Nobudget.

Je Social media-inzet werkt beter als je organisch kunt inspireren en met gesponsorde berichten je volgerspubliek snel kunt uitbreiden. Ook hier kunnen we helpen met de 360-graden aanpak: Instagram-volgers kun je inspireren om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en website-bezoekers kun je enthousiast maken om te te volgen op Instagram, Facebook of TikTok.

E-commerebedrijven kunnen we ondersteunen met onze kennis van conversie en groei. Zo hielpen we een klant met het formuleren van het ondernemersverhaal, iets waar klanten zich graag door laten inspireren. Dezelfde klant hielpen we met het idee om producten te bundelen en cadeaubonnen aan te bieden. Hierdoor kon de klant direct de omzet verhogen met 15% en een betere cashflow genereren rond de feestdagen.  


Bureau voor start-ups

Startende ondernemingen hebben de uitdaging dat het allemaal gedaan moet worden vanuit een klein budget. Daar hebben we een oplossing voor: ons sharing programma. Als we geloven in de start-up gaan wij tegen een speciaal tarief aan de slag en het verschil, onze investering, betaal je uit in aandelen. Bel ons gerust, we weten wat de uitdagingen van een start-up zijn.

 

We helpen je vooruit

360 graden. Een idee, een campagne, een event, groei, het is een cirkel die rond moet zijn. Bouwen rond een thema is de methode die we je aan kunnen bevelen. Vanuit zo’n thema ga je invullen waarbij alles wat je doet volgt uit dat thema. Duidelijk en effectief.

Wat mogen we voor je doen

een paar suggesties

'Nobudget heeft ons begeleid op het gebied van marketing en PR. Duidelijk goed op de hoogte van de online en offline mechanismen die je kunt inzetten om de betrokkenheid van de doelgroep verder te vergroten. Met Nobudget's hulp hebben we bijvoorbeeld het aantal nieuwsbrief–inschrijvers met 300% zien toenemen.
Joost de Groot
Hikers House