Marketing-bureau

Met durf

Nobudget is het marketingbureau dat je inzet voor een salescampagne, een stunt, voor een nieuw product, waarbij we graag meedenken aan de ontwikkeling van het merk, een e-commerce lancering of het versterken van je reputatie en het genereren van leads.

Als marketingbureau werkt Nobudget aan reputatie, bekendheid en groei voor start-ups en scale-ups in e-commerce, ICT, tech, entertainment, electronics en food.

We weten wat het is om een publiek te bereiken en te binden, Als marketingbureau met talent voor groei werken we graag aan projecten waarbij we nieuwe oplossingen aan kunnen dragen, verbeteringen doorvoeren en strategische inzichten kunnen delen. Een voorbeeld is de verbetering van engagement. Daar bijten we graag onze tanden op stuk. Of het verbeteren of ontwikkelen van de social media strategie zodat deze meetbaar een omzetbijdrage levert.

Nobudget is een marketingbureau dat werkt vanuit strategie, met concrete doelen. Zo hielpen we Hikers House om het nieuwsbriefbestand met 300% te laten groeien met waardevolle prospects. We bouwden Facebook community’s met tienduizenden volgers en verhoogden conversie van 3 naar 6 procent. Niet alleen door meer dingen te doen,  maar ook het schrappen van wat niet werkt. Je maakt er budget mee vrij om zinvol te investeren in marketing.

Natuurlijk mag je ons bellen voor een losstaand project, als we denken iets waardevols voor je te kunnen betekenen doen we dat graag. Maar we pakken de uitdaging het liefst bij de wortel aan om tot succes te komen.

Bureau voor start-ups

Startende ondernemingen hebben de uitdaging dat het allemaal gedaan moet worden vanuit een klein budget. Daar hebben we een oplossing voor: ons sharing programma. Als we geloven in de start-up gaan wij tegen een speciaal tarief aan de slag en het verschil, onze investering, betaal je uit in aandelen. Bel ons gerust, we weten wat de uitdagingen van een start-up zijn.

Stay hungry, stay foolish; ook als niemand eerder hetzelfde pad heeft bewandeld. Naast de bekende weg kun je ook kijken naar nieuwe, andere manieren om je marketingdoelen te bereiken. We beloven dat we altijd op zoek gaan naar die onverwachte mogelijkheden, de onbetreden paden, zodat we op een schaalbare manier blijvende groei bereiken.

We helpen je vooruit

360 graden. Een idee, een campagne, een event, groei, het is een cirkel die rond moet zijn. Bouwen rond een thema is de methode die we je aan kunnen bevelen. Vanuit zo’n thema ga je invullen waarbij alles wat je doet volgt uit dat thema. Duidelijk en effectief.

Wat mogen we voor je doen

een paar suggesties

'Nobudget heeft ons begeleid op het gebied van marketing en PR. Duidelijk goed op de hoogte van de online en offline mechanismen die je kunt inzetten om de betrokkenheid van de doelgroep verder te vergroten. Met Nobudget's hulp hebben we bijvoorbeeld het aantal nieuwsbrief–inschrijvers met 300% zien toenemen.
Joost de Groot
Hikers House