Tarieven

No budget marketing

Is de methode die start-ups toepassen als ze geen cash beschikbaar hebben. Dat is niet gratis, maar als de ondernemer(s) zijn eigen inzet niet rekent kan het tegen lage kosten. Social media kun je kosteloos inzetten, je eigen netwerk kun je mobiliseren en misschien vind je gehoor voor een inspirerend ondernemersverhaal.

Als je uit gaat van het idee dat marketing & pr kosten zijn, dan is ieder budget al snel te veel. Een goeie marketingstrategie kun je zien als een investering die op korte en lange termijn geld oplevert zodat je de eerdere investering ertegen weg kunt strepen. No budget, per saldo.

Natuurlijk wil je resultaat zien tegen een scherp marketingbudget. Daarom is het belangrijk om te focussen op wat belangrijk is. Dat klinkt als een open deur maar toch zie je het gebeuren: ondernemers die alles willen aanpakken wat je maar kunt verzinnen. Budget raakt versnippert, doelen ook en het is de vraag of er iets van werkt.
Nobudget wil een partner zijn die de mogelijkheden van het budget maximaal benut. Dat vraagt om inzicht in de onderneming en zijn klanten. Alleen op die manier kom je tot oplossingen waarmee je buiten de gebaande paden treedt.

Tarieven voor marketing & pr bij nobudget

Nobudget biedt verschillende opties om een tarief af te spreken:
• Fixed price - voor een project met kop en staart
• Strippenkaart - de klant neemt uren af per bundel, krijgt korting op uurtarief
• Uurtarief - de klant rekent per maand de uren af
• Retainer fee - maandelijkse fee voor doorlopende diensten, waarbij de plus of min in uren wordt verrekend