PR bureau business to business


De waarde van PR moet je niet onderschatten. Niet alleen b2c ondernemingen hebben baat bij PR, ook b2b kan profiteren van Public Relations, met de juiste PR-strategie.


Als eerste is een doorlopend contact en een goede relatie met pers, bloggers, analysten en andere influencers belangrijk, denk aan je mogelijkheden bij productnieuws, strategische veranderingen en het delen van inzichten. En wat te denken van een crisissituatie waarbij je reputatie op het spel staat? Dan wil je snel kunnen schakelen en onheil afwenden.

Pr-bureaus ICT, pr-bureaus tech of pr-bureaus electronics zijn gespecialiseerd in b-2-b bedrijfstakken. Kennis van het vakgebied is noodzakelijk wil een bureau de klant goed kunnen bedienen.


PR staat niet alleen voor perscontact maar ook voor vindingrijkheid in de relatie met je klant. Zo komen creatieve campagnes met salesresultaat – buiten reclame en sales promotion – niet zelden uit de kokers van creatieve PR-bureaus. Zonder reclamebudgetten zijn PR-firma’s immers gedwongen om creatief te zijn met de schaarse euro en dat stimuleert vindingrijkheid.


Een goeie PR-strategie voorziet je van een focus en bouwt een fundering voor al je content. Niet alleen de muziek, maar ook de toon.