PR-marketing bureau Amsterdam

Marketing PR-bureau Amsterdam

Op zoek naar een Marketing PR-bureau in Amsterdam? Nobudget is een Marketing- en PR-bureau met ervaring in vele branches, waaronder consumentenelektronica, gaming, IT, technologie en food. Nobudget, zoals de naam al zegt, is altijd op zoek naar het beste resultaat voor het scherpste budget. En dat kunnen we, we hebben er jarenlange ervaring mee.

‘Wat is public relations?’, zullen sommigen zich afvragen. PR zorgt ervoor dat het schitterende verhaal van je onderneming (en ook je nieuwe strategie of product) onder woorden wordt gebracht en onder de aandacht komt van media en andere influencers. Dan moet je ze wel kennen en dat doen we. Het komt aan op de juiste toon, het juiste idee en de juiste actie.

Dan is PR heel waardevol, daar adverteer je niet tegenop. Tel daarbij op dat pr-marketingbureaus vaak enorm creatief zijn met het bedenken van een actie of campagne die de aandacht van de media trekt. Dan weet je zeker dat je een bureau wil zoals nobudget, en wel meteen.

Zijn we als pr-bureau gevestigd in Amsterdam? Nee, maar dat hoeft ook niet. We zitten wel dichtbij, daar waar de tulpen mooier zijn, de koffie goed, de stoelen comfortabel en het parkeren gratis is en voor de deur.

Team | januari 26, 2023
Team | januari 26, 2023
Team | november 11, 2022