Een pr-bureau met durf

PR-bureau voor b2c en b2b

Als pr-bureau voor food, entertainment en e-commerce hebben we gedurfde ideeën bedacht. Door het complexe doel te vertalen naar een simpele en heldere boodschap.

Vanuit de dynamiek in een onderneming vinden wij de thema’s die we als bron inzetten voor allerlei media en kanalen. Maar ook in een blog, podcast of als inspiratie rechtstreeks gericht op de klant. Ook creatieve kanalen schuwen we niet. Onze pr Studio formule vult het gat tussen pr-bureau en marketingbureau voor meer resultaat met je pr-budget.

We werken voor diverse bedrijfstakken, zowel b2b alsb2c. In entertainment brengen we ervaring mee uit de wereld van games en gadgets. En als pr-bureau voor consumentenelektronica weten we van smartphones, laptops, accessoires en camera’s.

Wat pr bijzonder maakt is de prachtige track-record van het vak als vorm van low-budget marketing. Pr-bureaus hebben immers altijd de uitdaging aangenomen om met kleine budgetten campagnes op te zetten met hele mooie resultaten. Die inspiratie is waar Nobudget zich thuis voelt met klinkende voorbeelden uit jarenlange ervaring.”

We hebben iets te vertellen

Met een aanpak van een gerichte pitch, de takeaways die aanspreken en kennis van het medialandschap zorgen voor een aanpak die de beste resultaten oplevert. Een pr-bureau met durf.

Wat kun je van ons verwachten

Als pr-bureau kunnen we je bedrijf onder de aandacht brengen, een product of dienst lanceren en een deskundige inzetten als spreker. Je mag ook rekenen op onze creativiteit om samen een pr-campagne te ontwikkelen. Dat kunnen we doorlopend doen, maar ook als project.

Nobudget newsjacking

Wat mogen we voor je doen

een paar suggesties