pr-bureau

pr-bureau dat overtuigt met een goed verhaal

Nobudget is ontstaan vanuit pr.

Als pr-bureau voor ict bijvoorbeeld, kunnen we putten uit ervaring met grote ict-merken actief in cloud networking, security, chips, systemen, crm, software en consultancy. In entertainment brengen we ervaring mee uit de wereld van games en gadgets. En als pr-bureau voor consumentenelektronica weten we van pc's en laptops, accessoires en fotocamera's.

We doen veel meer dan persberichten schrijven op jacht naar free publicity. Vanuit de dynamiek in een onderneming vinden wij de thema's die we als bron inzetten voor allerlei media en kanalen. Bijvoorbeeld in een blog, podcast of als inspiratie rechtstreeks gericht op de klant. Ook betaalde kanalen schuwen we niet; het is pas duur als je kansen laat liggen. Onze pr Studio formule vult het gat tussen pr-bureau en marketingbureau voor meer resultaat met je pr-budget.

Wat pr bijzonder maakt is de prachtige track-record van het vak als vorm van low-budget marketing. Pr-bureaus hebben immers altijd de uitdaging aangenomen om met kleine budgetten campagnes op te zetten met hele mooie resultaten. Die inspiratie is waar nobudget zich thuis voelt met klinkende voorbeelden uit jarenlange ervaring.