E-commerce PR

E-commerce ondernemers worstelen nog wel eens met de inzet van PR.  ‘Wat levert het precies op?’, is de vraag die ze zich vaak stellen. In ieder geval twee euro voor iedere euro die het kost, is meestal ons antwoord. Het opbouwen van een relatie met media, bloggers en influencers brengt altijd iets op. Het bouwen aan je imago en reputatie levert veel op Sterker nog, het is een bron van kansen en een snelkookpan voor ideeën die je bekendheid en reputatie veel goeds gaan doen. Voeg ook E-commerce PR toe aan je marketingmix.

Je bouwt aan je naam en dat gaat hoe dan ook tot resultaten leiden. Soms wil je een lijstje afvinken met een score op ‘free-publicity’, maar dat moet eigenlijk niet je enige insteek zijn. Neem een termijn van zeg een jaar en bedenk samen met je pr-bureau wat je graag zou willen realiseren met E-commerce PR. Denk aan interviews, aan artikelen over de markt en jouw kijk daarop, aan het rekruteren van de juiste influencer voor een vruchtbare samenwerking en het bouwen aan een reputatie waarbij je bedrijf wordt genoemd als er wordt gesproken over ontwikkelingen in de markt.

Kies vandaag nog voor E-commerce PR

Het zijn belangrijke stappen die je kunt zetten, waarvan je heel lang zult profiteren. En dat geldt juist voor e-commerce, waar je bekendheid en reputatie wil, met trouwe klanten als resultaat.. Onderscheid je met E-commerce PR en ontdek dat er meer is dan SEO, backlinks en search.