PR workshop

Publiciteit voor je onderneming

Zou je willen weten hoe je in de media komt? Wil je leren hoe je de verhalen van je onderneming kunt vinden en hoe je media-aandacht krijgt? Boek dan onze pr-workshop waar we je leren op een andere manier naar je bedrijf te kijken. Je leert denken in kleine verhalen die je vertellen waar het grote verhaal over gaat.

Je neemt dus veel meer mee van onze pr-workshop dan alleen wat pr-tips. We brengen je brein in beweging om naar je onderneming, merk of product te kijken. Dat ga je doen vanuit een andere hoek in de kamer, als het ware.

We gaan met je op zoek naar de kleine verhalen over mensen. Jezelf, je klant, een medewerker. Dat gaat je hele nieuwe inzichten geven over het ‘grote verhaal’, de uitleg die je zelf zou geven om alles te beschrijven in een paar zinnen.

 

PR-workshop voor ondernemers

Aan de hand van voorbeelden leggen we uit hoe het werkt. Wat is er voorafgegaan aan een prachtige publicatie van een van onze klanten, we ontrafelen het geheim stap voor stap zodat je in staat zult zijn het helemaal zelf te doen.

Je hebt vaak geen idee hoe nieuwswaardig het is wat je bedrijf doet. We gaan samen kijken naar verhalen. Niet het grote verhaal, vaak gekunsteld en nogal wervend, maar juist de kleine. Die vertellen wat het DNA van het bedrijf (of merk) is, hoe blij een klant kan worden van wat jij biedt, de bijzondere verhalen die een klant of een medewerker heeft meegemaakt, noem maar op. Dat is niet alleen de moeite waard voor de pers, maar ook voor jezelf. Dat zou je een rol kunnen gaan spelen in je strategie: echte mensen met kleine verhalen die duidelijk maken waar het om gaat.

 

PR-workshop voor teams

Marketingteams, communicatieteams maar ook leiders hebben veel voordeel van deze pr-workshop. PR gaat immers om het delen van verhalen. Niet alleen een nieuw product of nieuw project is een verhaal, de mens is het echte verhaal. We leren je deze microverhalen te vinden en te framen. Met deze microverhalen kun je sneller iets duidelijk maken op een manier die beter aankomt. Dat werkt heel goed voor pr, maar ook presentaties, sales en projectmanagement.

 

Wil je ook in de media genoemd worden?

Boek dan een groepsworkshop of schrijf je in voor een individuele workshop. We leren hoe hoe de pers werkt en waar journalisten op aanslaan. Ontdek hoe je in vijf stappen een pr-strategie en een pr-plan kunt ontwikkelen waar je nog lang profijt van zult hebben.

 

Je kunt je ook individueel inschrijven

Wil je alleen of met z’n tweeën inschrijven voor een pr-workshop? Dat kan, zoek een datum in de kalender en boek een plek in een van de workshops met open inschrijving. De locatie is ons prachtige kantoor in Lisse.