Onze diensten

Jouw waarde.

Wat kun je verwachten bij een bureau voor marketing en pr? In de eerste plaats een professionele en vindingrijke partner die je helpt om te groeien. Met onze aanpak waarbij we ieder project bekijken vanuit pr, marketing en digitale kansen, komen we met ideeën die je waarde leveren voor iedere euro die je investeert.

Public Relations

Met onze methode van targeted pitching zijn we je beste keus voor lanceringscampagnes, persrelaties en story-pitching. En, we komen met frisse ideeën. 

Marketing

We kunnen je ondersteunen met marketingprogramma’s; het plan, de uitvoering, copy, design en techniek. Bijvoorbeeld een podcastserie, een creatieve salespromotie, een e-mailstrategie met design templates of een branded content artikel in een online magazine. Misschien wil je onze ideeën horen in een sessie van een dag, we garanderen je nieuwe inzichten. 

Digitaal

We zijn digitaal met alles wat we doen. We we voor jou willen is digitaal leiderschap. Bouw aan een publiek in plaats van het jagen op transacties, vertel een verhaal in plaats van korting, verbinden in plaats van pushen, mensen eerder dan data.

Wat mogen we voor je doen

een paar suggesties

Ieder project is schaalbaar bij Nobudget

Begin klein en maak het groter, of weer kleiner, net wat het beste past.

'Nobudget heeft ons begeleid op het gebied van marketing en PR. Duidelijk goed op de hoogte van de online en offline mechanismen die je kunt inzetten om de betrokkenheid van de doelgroep verder te vergroten. Met Nobudget's hulp hebben we bijvoorbeeld het aantal nieuwsbrief–inschrijvers met 300% zien toenemen.
Joost de Groot
Hikers House