We starten met Future News Design

Innoveer je marketing- en PR-strategie! 

Hallo ambitieuze bedrijven! We mogen deze gloednieuwe workshop van NoBudget introduceren, op maat gemaakt voor zowel kleine bedrijfsteams als grote bedrijven. Zeg hallo tegen Future News Design – een workshop waarmee je marketing- en PR-campagnes van nieuwe inspiratie kunt voorzien. 

Wat is Future News Design? 

Future News Design is geïnspireerd op toekomstig nieuws, met de structuur van de befaamde Design Sprint van Google. Het is een intensieve workshop van vijf uur die is ontworpen om marketing- en PR-ideeën snel te ontwikkelen, te prototypen en te testen. Of je nu campagnes nieuw leven wilt inblazen of wilt brainstormen over baanbrekende strategieën, deze workshop levert resultaat! 

Waarom zou je dit mee willen maken? 

Headline crafting: Een van de opwindende onderdelen van de workshop is het creëren van boeiende krantenkoppen die de aandacht trekken en uw boodschap overbrengen. Word een meester van de geschreven hook! 

Snelle innovatie: met time-boxed sessies kunt u getuige zijn van de magie van versnelde ideeënvorming terwijl uw team intensief samenwerkt en frisse marketing- en PR-ideeën naar voren brengt. 

Praktische ervaring: duik diep in headlines, PR-pitch koppen en tastbare prototypes. Zie hoe je ideeën tot leven komen! 

Deskundige begeleiding: Onze doorgewinterde facilitators, met rijke ervaring in marketing en PR zullen uw team bij elke stap begeleiden. 

Exclusief: Deze workshop is bedoeld voor teams van maximaal acht personen en zorgt voor een gerichte en persoonlijke ervaring. 

In-company voordeel: Wij begrijpen het belang van een vertrouwde omgeving. Daarom is Future News Design een in-company workshop, die bij u op locatie wordt gegeven, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over reizen en ervoor kunt zorgen dat uw team zich meteen thuis voelt. 

Voor wie is het bedoeld ? Van kleine bedrijven die hun aanwezigheid op de markt willen vergroten tot bedrijfsteams die hun PR-strategie willen verjongen: deze workshop belooft waarde voor iedereen. 

Tenslotte: Future News Design van NoBudget is niet zomaar een workshop; het is een transformatieve ervaring. In slechts vijf uur ben je getuige van een metamorfose in je marketing- en PR-denken, waardoor de weg wordt geëffend voor campagnes die resoneren en boeien. 

Beperkt aantal slots beschikbaar! Gezien het intieme karakter van de workshop raken de plekken snel vol. Reserveer vandaag nog een plek voor je team en stap in de toekomst van marketing- en PR-strategie. We hopen je daar te zien! Vergeet niet dat de toekomst van nieuws- en marketingontwerp slechts één workshop verwijderd is.